Creatief met ruimte

Toegegeven: ik heb bijzonder hardnekkige bezwaren tegen het gebruikte beddengoed, maar hoe cool is dit bed?! Dat tevens dienstdoet als muur, bank en plank. Als je het zitvlak van de bank optilt bevindt zich hieronder ook nog een bergruimte waar je kussens etc. in kunt bewaren.

Bed bed1 bed3.

Het slimme meubelstuk kreeg de naam MurphySofa, wat ik dan wel weer een beetje vreemd vind. MorphySofa (van transformeren, overvloeien) was logischer geweest! Volgens CoolStuff.com, waar ook de foto’s vandaan komen, kost het multifunctionele ontwerp ruim 7000 dollar, maar het is ontworpen voor heel kleine huisjes dus met de lage huurprijs of hypotheek is het zo terug verdiend.

Zie de MurphySofa hier in actie:

En nu we het toch over creatieve oplossingen hebben voor kleine ruimten, wil ik jullie dit briljante filmpje niet onthouden. Eén enkele ruimte wordt liefst zesmaal omgetoverd tot een compleet ander vertrek! Super creatief! Vanzelfsprekend is de MurphySofa in het design opgenomen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s