Happy hangplek

Er zijn twee dingen mis met deze stoel, te weten de naam en de prijs. Hij heet namelijk ‘Hangstoel Globo’, kan het nog suffer? En de prijs is hoog: 434 euro! En dan heb je alleen de stoel! Wil je ‘m met standaard dan zul je die er los bij moeten kopen.

Tot dusver mijn ongezouten kritiek haha. Want hóé leuk is deze relaxplek voor in de tuin (slash balkon slash dakterras). De Globo heeft een trendy, natuurlijke en warme uitstraling en ziet er zo op het gezicht waanzinnig chill uit! Echt een plek waar je met een fijn boek of een dito man in kunt wegkruipen en totaal uitgerust en ontspannen weer uit kunt komen. Ik begin vast met sparen!

stoeln1stoeln1stoeln1

Foto’s via Hangmatgigant.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s