lekker warm

Mijn vriend en ik (vooral ik haha) zijn druk aan het brainstormen over hoe we ons geweldige dakterras kunnen omtoveren in een winterparadijs. Aangezien het voor ons beide een eerste ‘buiten’ is, ontbreekt het ons aan ervaring, maar dit maakt het proces misschien wel extra leuk! We hebben dan geen ervaring, we kennen dus ook geen beperkingen!

Wat ik per sé wil is veel lekkere wintergroente uit eigen tuin. De lekkere zomergroente zoals tomaatjes, sla en courgette liggen nog vers in het geheugen en dat moet met wintergroente zoals boerenkool en wortel te evenaren zijn. Helaas heeft mijn schoonmoeder, die werkelijk álles van tuinieren weet, al te kennen gegeven dat ik eigenlijk al te laat ben. Wel kunnen we nog kleine plantjes kopen bij de Intratuin of gewoon proberen te zaaien. Geluk kun je immers altijd hebben. Maar eigenlijk moeten de boerenkoolzaadjes medio juni al de grond in!

Een tweede ideetje voor ons winterterras komt van de Leenbakker. Die hebben werkelijk een geweldige terraskachel in het assortiment voor verdomd weinig euro’s (19.95). Hij is niet heel erg groot, maar zorgt wel voor een warm en gezellig sfeertje! Een paar lekkere dikke kleden erbij en niets weerhoudt ons er nog van om ook deze winter lekker buiten te zitten. Laat die winter maar komen! Hoewel, ook weer niet te snel alsjeblieft 🙂

terraskachel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s