Wintertuin

Het enige nadeel van ons dakterras is dat spinnen het er óók zo naar hun zin hebben. Ik ben al sinds ik me kan herinneren bang voor die krengen. Kom nou niet aan met ‘maar ze doen niks hoor!’, dat weet ik ook wel. Als ik gevoelig was voor rationele angsten, was ik wel bang voor brand, serieverkrachters, Ebola of gewoon de dood in het algemeen. Het heeft helaas weinig met de ratio te maken.

Ik vind ze gewoon bijzonder akelig. Ze stralen iets arrogants uit, hebben te lange poten en bewegen te snel. Bovendien kunnen ze je van boven aanvallen, wat echt verschrikkelijk is. Ik ga ze dan ook het liefst uit de weg. Soms wel erg letterlijk, want ik kom nu dus zo min mogelijk op ons dakterras. Terwijl ik eigenlijk wilde plannen had voor een kekke wintertuin. Wellicht komt dat nog. Ervaring leert dat de winter -vooral gevoelsmatig- altijd lang duurt en met een beetje geluk jaagt de kou alle spinnetjes binnen afzienbare tijd weg.

Tot dan zal ik het met inspiratie moeten doen. Waar ik jullie dan wel weer graag in mee laat delen -zie de gallerij!

Anti-spinnen tips en trucs zijn trouwens welkom. Heb uitgebreid gegoogeld maar dit leverde helaas niets op…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s