Sterrenstulpje Lady Gaga

Er zijn weer wat plaatjes verschenen van een prachtig sterrenhuis! De geweldig mooie mansion staat in Malibu, beslaat 2,5 hectare en is zojuist aangeschaft door Lady Gaga. Het oppermonster der little monsters telde er ongeveer 23 miljoen dollar voor neer (bijna 19 miljoen euro).

Zoals je van de excentrieke zangeres mag verwachten heeft de villa best wat gekkigheden. Zo is er een ondergrondse vleermuizengrot die enkel via een geheime deur te bereiken is (echt, wat moet je ermee?). Het huis is verder uitgerust met een lift, een bowlingbaan en een jeu de boules-baan, een wijnkelder, een safe room en een theater met bar.

Zoutwater

Het heeft natuurlijk een aantal slaapvertrekken. Vijf voor mensen, acht voor paarden. Ook telt de woning zeven badkamers. De zangers kan er verder een plons nemen in een zoutwater-zwembad of er wat zweetdruppeltjes uitpersen in haar privé-gym.

Mocht ze óóit een dag vrij hebben, dan kan ze die lekker doorbrengen op Zuma Beach, op loopafstand van haar stulpje. Het mooiste van de giga-woning is echter de uitstraling. De vertrekken ogen warm en licht. Een heerlijk huis dus voor de zangeres om na haar concerten lekker in bij te komen.

Bekijk foto’s van de mansion hier.

11 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s