De pizzadoos van de toekomst

Geen gehannes meer bij de vuilnisbak, nooit meer vette vingers én verschillende smaken in één: de ‘pizzadoos van de toekomst’ is op alle terreinen een winnaar!

Yinan Wang is ’s werelds nieuwe held. Deze studente van de Maryland Institute College of Arts (Amerika) ontwikkelde namelijk de pizzadoos 2.0 en de verpakking is in alle opzichten een verbetering ten opzichte van de welbekende, grote vierkante doos met flap die zichzelf deksel waant.

De voordelen op een rij.

1. Nooit meer vieze vingers.

Omdat de pizzapunt in een houder zit, is het niet meer nodig om hem met je handen te pakken. Ergo: je vingers blijven schoon.

pizzadoospunt

2. Ze nemen minder ruimte in.

Iedereen die wel eens pizza bestelt weet wat een crime de pizzadoos is. Een grote kliko is de enige prullenbak die ‘m in een keer doorslikt. Ieder ander ontwerp vindt ‘m veel te groot, waardoor hij opgevouwen moet worden. Dat betekent: allerhande overgebleven pizzarotzooi dat tijdens deze daad op de grond rolt en schattige keukenprullenbakjes die in één keer vol zitten. Dankzij de mini-dozen van Wang is dat probleem opgelost.

pizzaroen

3. Meer keuze.

Nu de pizzapunten per stuk verpakt zijn, wordt het natuurlijk wel heel makkelijk om daar verschillende smaken in te stoppen. De pizza van de toekomst zou daarom zomaar acht-smaken-in-één kunnen worden.

pizzadoos

Het enige nadeel is eigenlijk…

pizza

Dat jezelf voor de gek houden met pizzadoos 2.0 een stuk moeilijker wordt. De hoeveelheid calorieën prijkt gewoon op de doos namelijk.

Schoolopdracht 

Wang ontwikkelde de Toss Gourmet Pizza Box voor een schoolopdracht. Gezien de kwaliteit van haar ontwerp lijkt het onvermijdelijk dat de doos in productie genomen wordt, maar waar en door wie is nog onbekend.

Meer van Yinan Wang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s