Nieuw! Pannenkoekenprinter

Wie denkt dat pannenkoeken eten een feest is kan zijn hart ophalen. Met de PancakeBot, een pannenkoekenprinter, wordt het namelijk een feest in het kwadraat. 

De PancakeBot bestaat nog niet maar hij komt er wel! Om in productie genomen te worden moest via de crowdfundingsite Kickstarter namelijk 50.000 dollar opgehaald worden. Het werd ruim acht keer zoveel.

De ludieke printer is een idee van Miguel Valenzuela, die geïnspireerd raakte door zijn dochters. In eerste instantie was zijn droom ook wat bescheidener; hij wilde graag een pannenkoekenmachine van Lego voor ze. Het mondde uit in de Pancakebot, een échte pannenkoekenmachine waarmee je de lekkernij iedere vorm kunt geven die je maar wilt en die -gezien de opbrengst- dus eigenlijk nu al een succes is.

Moeilijk is het niet. Je vult de machine met pannenkoekenmix, je kruipt achter de computer om met de speciale software een ontwerp te maken en je print het heerlijke kunstwerk uit op een grill.

Interesse

“De PancakeBot wil jong en oud inspireren om plezier te hebben met eten zowel als interesse te ontwikkelen in bouwkunde, kunst, programmeren en voedselfabricage, allemaal door het gebruik van technologie”, luidt de uitgebreide doelstelling van de uitvinding. “Dus ga je gang en imponeer familie en vrienden door hun favoriete karakter, dier, teamlogo of ander ontwerp te printen. Laat je fantasie op hol slaan.”

Er wordt inmiddels ook aan een PancakeBot gewerkt die in kleur kan printen. Wanneer beide printers officieel gelanceerd worden is nog niet duidelijk.

 

Deze man hoeft er in ieder geval niet op te wachten; hij maakt gewoon uit de hand de mooiste pannenkoeken!

 

De PancakeBot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s