Miniature Space: koken in mini-formaat

In Japan houden ze nu eenmaal van een beetje gek, dat bewijst Miniature Space wel weer. Het Japanse YouTube-kanaal laat zien hoe je de lekkerste gerechten maakt, maar dan wel in het piepklein.

Overigens zijn niet alleen de gerechtjes iniminie, ook de keuken waarin het voedsel bereid wordt is klein. Water wordt gekookt in pannetjes zo groot als het topje van je duim en snijden gebeurt met een mesje dat zelfs door een kabouter klein genoemd zou worden. De koelkast is met één aardbei erin propvol.

Hand

Het levert aparte beelden op en schattige gerechtjes. De Japanse kok, waarvan je alleen de handen ziet, maakt heel verschillende dingen; van noedels tot cheeseburgers tot Victoria Sponge Cake; de enige taart die je in zijn geheel kunt opeten, zonder aan te komen.

Volgens de Daily Mail is er niet veel bekend over de mensen achter Miniature Space. Dit is waarschijnlijk terug te voeren op een taal barrière. “We gebruiken geen Engels”, staat er bijvoorbeeld op de YouTube-pagina. “Er kunnen dus de gevallen zijn waarin we de vragen niet kunnen beantwoorden, als je geeft. Vergeef ons”

Je moet er ook niet over lullen, je moet er gewoon naar kijken.

Hieronder twee voorbeelden. Wil je meer? Klik hier.

 

Mini-Victoria Sponge Cake:

 

 

 

 

Mini-cheeseburger:

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s