Piepklein huisje te koop voor miljoen

“Het huis is niet breder dan de schouders van een rugbyspeler”, zo zeggen verschillende Britse kranten over het optrekje in Noord-Londen dat onlangs op de markt kwam. Evengoed staat het mini-huisje te koop voor ruim een miljoen euro.

Je moet goed kijken wil je het huis ook maar kunnen zien. Geplet tussen twee kasten van formaat, valt de woning van ongeveer twee meter breed namelijk nauwelijks op. En toch wil de verkoper een miljoen euro voor het optrekje hebben (749.999 pond).

Het huisje ligt in het Noord-Londense Islington en heeft twee slaapkamers, een woonkamer, een keukentje, een badkamer en zelfs een buiten. Makelaar Foxtons noemt de woning dan ook ‘goed geproportioneerd’.

Beter weten

De meeste mensen zullen liever een huisje hebben dat groter is dan een rugzak, maar blijkbaar heeft niet iederéén moeite met klein. Volgens de makelaar is de mini-woning voor maxi-prijs inmiddels althans verkocht onder voorbehoud.

 De woning.

Foto’s:

huis1 huis2 huis3 huis4 huis5 huis6 huis7 huis

Erger:

Het kan altijd nog erger! Dit filmpje biedt een rondleiding in Londens kleinste appartement.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s