Video: Honderd handige huidhoud-trucjes

Nooit meer pannen die overkoken, broekritsen die op gênante momenten open glijden of rietjes die proberen uit je blikje te ontsnappen. En ook voor vrienden die spullen lenen maar niet teruggeven blijkt een dodelijk eenvoudige oplossing.

De nieuwste video met huishoudtips maakt aan alle bovengenoemde ergernissen in één klap een eind en dan zijn er nóg 96 andere handige huishoudadviezen. In een kleine 11 minuten komen ze voorbij in de nieuwste verzameling ‘lifehacks‘, dit keer samengesteld door Fun2me.

7623744678_d0f59988fb_o

 

Niet allemaal zijn ze even briljant, maar het zijn er honderd (of nou ja, 99, want één tip zit er twee keer in, foei) en dus is de kans groot dat er iets bijzit dat een oude ergernis de wereld uit helpt. De dingen alleen al die je met een tennisbal, een kleerhanger of een broodlabeltje kunt doen…

Mijn persoonlijke favorieten hebben allemaal betrekking op eten, te weten: op Nutella, popcorn en witte wijn. Nieuwsgierig? Check de video!

 

100 Life Hacks To Make Your Life Easier:

 

 

 

 

 

 

 

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s