Is dit het nieuwe stulpje van Jay Z en Beyoncé?

Jay Z en Beyoncé hebben weer een paar van hun velen miljoenen gespendeerd. Als we E Online moeten geloven heeft het sterrenkoppel namelijk een nieuwe woning gekocht. De sfeervolle oude kerk staat in New Orleans. 

Het huis werd in januari althans aangeschaft door het management van de zangeres voor een schappelijke 2.6 miljoen dollar (ongeveer 2.3 miljoen euro). Naast kerk heeft de woning eerder dienstgedaan als balletschool.

Het sfeervolle huis, dat een barokke stijl heeft en heel open opzet kent, heeft 22 kamers in totaal, waarvan er zeven geschikt zijn als slaapruimte. De villa bevindt zich in de chique wijk Garden District, aldus E online.

Brad & Angelina

Mocht de woning inderdaad voor het sterrenkoppel bedoeld zijn, waar het natuurlijk alle schijn van heeft, dan verkeren ze in ieder geval in goed gezelschap. Ook Brad Pitt en Angelina Jolie hebben een woning in New Orleans, hoewel deze sinds enkele dagen te koop is (voor ‘slechts’ 3 miljoen euro). Beyoncé’s zusje Solange bezit er eveneens onroerend goed.

Meer over de woning vind je hier.

 

Foto’s:

be19

be4
be5
be6
be7
be8
be10
be11
be12
be13
be14
be15
be16

be17

 be1

be20

be2

be

be3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s