The Loft: het perfecte appartement

Je kunt er heen om je inboedel te kopen of om wooninspiratie op te doen, maar ook gewoon om andere ‘creatievelingen’ te ontmoeten en koffie te drinken. The Loft is een met zorg ingericht, Amsterdams appartement waar je vanaf 22 augustus terecht kunt voor al je woon-issues. 

In The Loft kun je je vergapen aan alles wat nieuw is op het gebied van interieur, lifestyle, mode en design. Alles wat je in het appartement ziet is met zorg op elkaar afgestemd, én het is te koop.

Kassandra Schreuder, die we kennen van haar deelname aan Hollands Next Top Model en haar carrière als bril-model, is oprichtster van het woondecoratie-concept.  “Een interieur wordt interessant als het echt gaat leven. Als je tegenstellingen opzoekt en verschillende lagen aanbrengt”, aldus Schreuder tegen TLifeSTyleC. “Het is een gestaag proces van verzamelen. Met The Loft willen we vooral laten zien wat er gebeurt als je heel uiteenlopende merken en objecten met elkaar combineert in één interieur.”

Dé plek

The Loft moet dé plek worden waar creatieven, interieur lovers, stylisten en architecten elkaar ontmoeten om inspiratie op te doen – door de ruimte, de objecten en elkaar. De merken die in het appartement getoond worden, zijn erop gericht elkaar te versterken. Dit zou een eclectische mix moeten opleveren van  ‘karakteristieke objecten; exclusieve design meubels, vintage accessoires en kunst’.

The Loft is alleen geopend vanaf 22 augustus t/m 6 september. Het is gelegen in het Cristofori gebouw op de Prinsengracht 583-V. Wie naar binnen wil moet even aanbellen. 

 

Foto’s:

the loft2
the loft3

loft1
loft2
loft3
lofr43
loft5
loft56
loft4
lift2

the loft

loft

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s