Gluren bij de buren: De Shaytards

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis rond mogen kijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze nieuwe rubriek, waarin iedere week een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: de Shaytards.

Vader Shaytard is net terug uit Australië (?). Maar in plaats van zijn koffer uit te pakken geeft hij liever een House Tour, en het hele gezin doet gezellig mee. Dat bestaat, naast pa Shaytard (die zichzelf nogal grappig vindt) en ma Shaytard (beeldschoon en hoogzwanger), uit vier kinderen en een hond. Hoe lekker druk dat is komt in de video ruimschoots aan bod. Net als het huis natuurlijk.

De Shaytards:

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s