hippe food truck krijgt eigen award

Food trucks zijn hip! Na een eigen festival (Trek) en een eigen programma (Miljuschka’s Food Trucks), heeft het populaire afhaaleten nu ook een eigen Award. De heuse 24Kitchen Food Truck Award.

Het aantal food trucks in Nederland is de laatste jaren explosief toegenomen. Volgens dé kookzender voor foodies is het daarom het perfecte moment om de beste, lekkerste, creatiefste en gezelligste food trucks te onderscheiden met een officiële 24Kitchen Food Truck Award.

Daarbij gaat de mening van het publiek tellen, alsmede die van een deskundige jury. De jury wordt ondersteund door Stichting Street Food Nederland.

Aanmelden

Vanaf nu kan iedereen die een truck heeft en daarmee eten probeert aan de man te brengen, zich aanmelden via Food Truck Awards.

Vervolgens kan het publiek vanaf 11 juni gedurende de hele zomer op geselecteerde trucks stemmen. Aan het einde van het seizoen worden de winnaars bekendgemaakt.

Naast de publieksprijs is er ook een aantal juryprijzen binnen verschillende categorieën, zoals originaliteit, vega, burgers, zoet, drinks en sfeer.

Zelf een food truck beginnen? Dat kan! ABC News legt even uit hoe het moet..

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s