Creatief met bloemen

Geen betere manier om de naderende zomer te onderstrepen dan met een heerlijke bos verse blommekes.  Gewoon in een vaas op tafel? Prima, niets mis mee, maar wie ook eens op een andere manier van zijn fleurige bos wil genieten, is hier aan het goede adres. 

Er zijn mensen die doen alsof het krijgen van een bos bloem het hoogst haalbare is in het leven. Ik heb dat altijd een beetje triest gevonden. En overdreven. Toch neemt het niet weg dat deze aanstellers in de basis gelijk hebben, bloemen zijn leuk. Heel leuk zelfs.

Persoonlijk ga ik ze met de jaren zelfs alleen maar leuker vinden (die afgrijselijke reclame ‘Want bloemen hóúden van mensen!’ gooide helaas tot 2005 roet in het eten). En met de volgende tips gaat daar gerust nog een schepje leukigheid bovenop. Dit is namelijk een overzicht voor wie eens iets anders met zijn bloemen wil, met veel inspirerende foto’s en simpele DIY-tips om je vaas een compleet nieuwe look te geven.

Tot slot wat verzorgingstips om maximaal en optimaal van je creatieve fleurigheid te kunnen genieten.

Happy Summer!

Inspiratie:

pfgrenada copy

revistamireasa copy
jennaburger
decor4all1 copy
decor4all

 

blog

 

decorating home ideas

diy-enthusiasts copy

lushome

fordesigner
foodideasrecipes
lushome1

greenstylegallery

gethomedesign

 

 

De leukste DIY vaas-ideeën:

 vaas

Flesjesvaas:

Verbind oude glazen flesjes (die van AH verse sappen bijvoorbeeld?) met elkaar om tot één grote, originele vaas te komen. Klik hier.

 

IMG_0506Vaas en blad: 

Een bijzondere touch krijg je heel eenvoudig door een glazen vaas of pot te versieren. In dit geval gebruiken ze zelfs niets meer dan wat op maat gesneden bladeren. Klik hier.

 

 

Mark Steines and Cristina Ferrare chat with Kendra Wilkinson about her reality show Kendra on Top.  We get some holiday travel tips from The Travel Detective, Peter Greenberg.  Family member Sophie Uliano shows us how to eat our way to healthy hair.   We give our pumpkins a flowerly twist with Jessie Jane.  Then, we continue remodeling our bathroom with the Carey Brothers!Pompoenvaas:

Leuk, goedkoop en makkelijk: een pompoen gebruiken als basis voor een bloemstuk. Er mag gerust wat van de pompoen zichtbaar blijven. Klik hier.

 

DIY-FLOWERS-010Parfumflesje:

Een Chanel-labeltje uitprinten van internet, het water een tintje geven met wat kleurstof en je hebt zo je eigen luxe parfumfles op tafel staan. Klik hier.

 

corcsBloemschoen:

Ik zou nooit, nóóit aanraden ook maar iets te doen met Crocs, maar dit creatieve idee laat zich natuurlijk niet tot lelijk, plastic schoeisel beperken. Klik hier.

 

 

Bloemen verzorgen:

Als je de volgende tips opvolgt, zouden bloemen tot 7 dagen vers, en dus mooi, moeten blijven.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s