Werelds zitten

Een stoel is om op te zitten en niet meer dan dat. Toch? Nou, er zijn stoelen die dat idee tarten en graag doen  alsof ze gemaakt zijn om naar te kijken. Dit is een overzicht van de gaafste stoelen ter wereld.

Dankzij mijn werk (stewardess) kom ik nog eens ergens en ik weet dus uit eigen en eerste hand hoeveel moois onze wereld te bieden heeft. Ik heb het dan niet alleen over ‘groots en meeslepend’ als kletterende watervallen, heel gevaarlijke dieren van heel dichtbij of overdadige paleizen uit pure liefde gebouwd, maar juist ook de kleine dingen. De details dus. Zoals bijvoorbeeld stoelen.

Gestaag ben ik steeds meer foto’s gaan maken op ‘de route’ en inmiddels denk ik een aardig overzichtje Wereldse Stoelen (en bankjes en krukken) te hebben vergaard. Uit Sao Paulo, Johannesburg, Qatar en Washington. Maar ook ‘gewoon’ uit Parijs, Berlijn en Stockholm. Ze zijn oud, van hout, van goud of gewoon lekker fout. Allemaal hebben ze in ieder geval iets speciaals.

Enjoy!

PS: de krukken met koeienvacht, de bruine stoeltjes en de beige, vierkante lage krukjes zijn mijn favorieten! Wat jullie?

 

stoel5

stoel15

stoel16

stowel17

stoel18

stoel22

stoel23stoelstoel3

stoel21

stoel6

stoel1

stoel7

stoel2

stoel8

stoel9

stoel10

stoel11

stoel12

stoel13

stoel14

stoelstoel stoel4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s