SLA breidt uit

SLA zit nu alleen nog gevestigd in Amsterdam maar dat gaat binnenkort veranderen. De hippe saladebar zal, na de hoofdstad, als eerste kamp opslaan in Utrecht.

Dat zegt Ida de Haard, mede-eigenaar van SLA, deze maand in Santé. De nieuwe bar moet einde van deze zomer haar deuren openen. De locatie is nog niet bekend.

Bij de vernieuwende bar kun je natuurlijk salades eten maar ook sappen, soepen en snacks en dat is blijkbaar precies wat men wil. SLA was binnen een half jaar namelijk al een gigantische hit. Binnen twee jaar tijd heeft het trio liefst vijf Amsterdamse winkels.

De Haard bedacht SLA samen met Nina Pierson en Jop van de Graaf.

Quinoa-kutten

Aangezien ‘iedere keuze bij SLA goed is’ (alles is gezond én op duurzame wijze tot stand gekomen), zou je kunnen denken dat SLA een winkel bij uitstek is voor de zogenaamde ‘quinoa-kut’. Maar dat willen de geestelijk vaders van de keten graag ontkrachten.

“Dat eten vaak onweerstaanbaar is, wisten we al. Daarom haal je bij SLA alleen maar salades, sappen, soepen en snacks die zo lekker zijn, dat je vergeet dat het ook nog gruwelijk gezond is”, staat er bijvoorbeeld op de website van het stel. “Er wordt al genoeg moeilijk gedaan over eten. We just eat.

Impressie SLA:

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s