Bedje huren?

Een kwalitatief hoogwaardig bed is niet alleen belangrijk, het is vaak ook erg duur. Een nieuw systeem, waarbij men een bed huurt, moet uitkomst bieden.

Geestelijk vaders van het zogenaamde ‘Bedgarant’ zijn Elbuco en Bedden.nl en zij zien een grote toekomst voor hun nieuwste initiatief. Het zou namelijk naadloos aansluiten op de huidige lease-behoefte van mensen.

“Consumenten hebben steeds minder de behoefte om iets te bezitten. In plaats daarvan leasen, huren of delen ze diensten en goederen”, aldus Elbuco’s Anne Bouk Swildens tegen RetailDetail. “Geen grote investering vooraf, geen onverwachte kosten en flexibiliteit zijn belangrijke voordelen van het leasen van goederen of diensten.”

“Consumenten willen vandaag de dag vooral ontzorgd worden”, meent Joyce Caradonna van Bedden.nl over de ‘leen’-trend.

Huren

Een bed huren kan al voor 1,30 per nacht (43 euro per maand). Prijzen lopen op tot ongeveer 80 euro. De huurperiode duurt minimaal vijf en maximaal zeven jaar. Leuk: als je op vakantie bent, betaal je niets.

In het Financieel Dagblad liet beddenmaker Auping onlangs nog weten met een soortgelijk initiatief bezig te zijn. Wanneer je ook daadwerkelijk een Auping-bedje kunt huren is vooralsnog echter onbekend.

Gehuurd?

Een goed bed mag er zeker ook goed uitzien! Deze heerlijke video van Robeson Design toont hoe je dat voor elkaar krijgt.. (zie die ergernis op 1.42!)

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s