Foto’s: ontbijtje in Atlanta

Terwijl men in Nederland langzaam aan het avondeten begint te denken, rollen wij hier in Atlanta zojuist de ontbijttafel af. In het Hyatt Regency bevindt zich ‘eatery’ Sway; een kick-ass ontbijtadresje, ik kan niet anders zeggen.

Is Atlanta leuk? Nou, laat ik het zo zeggen, het is géén Los Angeles, SanFran, Washington of New York. Beslist niet. Zoals onze captain vanmorgen nog zei: “Het is een echte Amerikaanse stad, véél te groot en uitgestreken.” En te saai, maar dat zei hij niet. Dat zeg ik.

Evengoed gaan mijn collega’s en ik hier altijd graag naartoe, ondanks dat hardnekkige zweempje suffigheid, en dat heeft vooral te maken met de relatief korte vliegtijd en de shopmogelijkheden alhier (en ik mag dit keer niet, want wij moesten zo nodig een huis kopen, boehoe). Maar verder is hier dus niet heel veel te doen. Echt niet. Goed, je kunt naar het Coca Cola- of het Martin Luther King-museum, naar de CNN studio’s of het aquarium.

En dat was het.

Ontbijt-spot

Mocht je hier echter toch een keer heen willen, of beter -realistischer- gezegd: verzeild raken, dan heb ik wel mooi een super leuke ontbijt-spot voor je! Sway viel enorm positief op, en niet alléén vanwege het alleraardigste eten.

Mijn collega’s hadden het al een aantal keer tegen me gezegd, en ze hebben hartstikke gelijk. Wat een sfeervolle tent! Vooral qua accessoires was duidelijk iemand bezig geweest die van mooie dingen houdt, ik bleef maar foto’s maken.

En die houd ik natuurlijk niet voor mezelf. 🙂

 

Ontbijten @ Sway: 

actlanta atlnta5 atlanta6 atlant17 ataltna7 atalnta s  altnagrta atlanta8 ataltna atalnta atlant at;anta atlanta1 artlant2atlnta4

atlanta

De gigantische lobby van het Hyatt Regency. Sway bevindt zich op de begane grond.

atlantalobby

Sway serveert ontbijt (buffet) maar je kunt er ook lunchen en dineren. Meer informatie vind je hier.

One comment

  • Het heeft er geen zier mee te maken maar ik ken een meisje dat Sway heet 😁
    En potverdikke dat ontbijt ziet er heerlijk uit!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s