Te koop: Wanstaltig maar uniek jungle-huis

Wie groot fan van de natuur is kan overwegen naar het Amerikaanse Minneapolis te verhuizen. Daar kun je een huis kopen dat zowel buiten als binnen één en al moedertje natuur is.

Zoals de makelaar zelf ook al zegt: het huis is beslist niet voor iedereen geschikt. Eigenlijk komen alleen mensen in aanmerking die het liefst een hutje op de hei zouden betrekken, maar simpelweg te zeer verknocht zijn aan badkamer en keuken. Voor die mensen vormt deze woning een geweldig alternatief want werkelijk alles aan het huis ademt natuur. Zélfs die badkamer en keuken.

Mensen die het huis willen kopen zullen eveneens een lichte voorkeur voor wanstaltigheid moeten hebben. Zie de foto’s maar. Heb je ooit zoiets gezien?

Duur

Heel duur is de woning niet. Voor nog geen anderhalve ton (135.000 euro) maak je kans eigenaar van het opvallende stulpje te worden. Het heeft dan ook slechts één slaapkamer (zonder deur) en 3/4 badkamer. Wat dat betekent zul je de makelaar moeten vragen.

Jungle-huis: 

huis12 huis1 huis2 huis3 huis4 huis13 huis14 huis15 huis23 huis22 huis21 huis20 huis26 huis25 huis18 huis19 huis17 huis huis16 huis8 huis9 huis7 huis6 huis10 huis5

Foto’s via Edina Realty.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s