Gluren bij de buren: Dominique Sachse

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis rond mogen kijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: Dominique Sachse uit Houston.

Dominique is nieuwslezeres/presentatrice voor de lokale nieuwszender in Houston (Click2Houston) en niet de meest sympathieke persoon uit deze rubriek. Er is iets aan de Amerikaanse dat althans ik denk: nee, klopt niet.

Geeft helemaal niets, want het betreft slechts één luttele, ongefundeerde mening en bovendien neemt het op geen enkele manier weg dat ze een héél gaaf huis heeft. Wat ze dan weer graag met ons deelt. Waarvoor dank.

Ze weet trouwens ook alles van camera-werk, haar, make-up en mode. Zie haar YouTube-kanaal.

Home Tour Dominique Sachse:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s