Portie vlees, iemand?

Het project ‘De beschaving’ is zo goed als afgerond, alleen in Northampton moeten ze nog even. In de Britse gemeente lijkt men het althans nog niet helemaal onder de knie te hebben, zo toont een opname uit een supermarkt ons. 

Lang verhaal kort: de Tesco heeft vlees in de aanbieding en de vraag overstijgt het aanbod blijkbaar nogal. Wie wel en wie geen vlees krijgt wordt vervolgens bepaald door wie de scherpste elleboog of langste arm heeft. Inderdaad, heel geciviliseerd allemaal.

Wat ik persoonlijk het meest interessant vind aan dit stukje supermarktpret is de man in het grijze shirt. Die zie je namelijk rond 7 seconden aan komen lopen en zichzelf, zonder zich ook maar door welke terughoudendheid ook te laten belemmeren, in de strijd werpen. Alsof hij lijkt te denken: als er zoveel mensen voor op hun knieën zitten, dan zal het wel goed zijn.

Maar goed. Ter lering dus, voor de mensen uit Northampton (zelfreflectie!). En voor de rest ter vermaak.

Supermarkt-chaos:

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s