Wake up and smell… The croissants 

Oké, oké, het lekkerste zou inderdaad zijn als je níét wakker hoeft te worden. Maar als het dan toch moet, dan het liefst met de geur van verse croissant of pas gemaaid gras, toch? Dankzij een nieuwe wekker kan het.

De wekker is het idee van een 18-jarige Fransoos. “Ik zat op de universiteit en ik kon maar niet wakker worden ’s morgens”, legt Guillaume Rolland uit. “Dat moest ik echt even oplossen.”

Het is een beste oplossing geworden. De wekker die wekt met geuren, de sensorwake, is namelijk al voor hij goed en wel verkrijgbaar is een succes. Via Kickstarter (voor al uw crowdfunding) heeft de gadget althans aanzienlijk meer startkapitaal opgehaald dan gevraagd. Met 130.000 in plaats van 50.000 euro zelfs meer dan het dubbele.

Design

De wekker komt in een bescheiden design en een niet zo bescheiden aantal geuren dat eenvoudig gewisseld kan worden. Zo kun je uit je slaap getrokken worden met het aroma van gebakken bacon, pas gemaaid gras, chocolade, perzik, warme croissants, snoep of zelfs met de geur van geld. Voor de liefhebber.

Werkt het ook echt? Zeker, zeggen de makers. Geur is een krachtige sensatie die zelfs vaste slapers vredig uit hun coma halen. En anders gaat er na drie minuten gelukkig gewoon een wekkertje af. Een áúdio wekkertje.

De SensorWake: 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s