Super gezond: actieve zwarte kool-sap

Salma Hayek is fan, Gwyneth Paltrow ook. Actieve zwarte kool zou hét nieuwste gezondheidsmiddeltje onder de superfood-horizon zijn en je blijft er nog mooi jong van ook. Norit-juice for the rescue!

Hoe het werkt: het zwarte sap is gemaakt van verkoold materiaal van planten, dat met zuurstof geactiveerd wordt. Hierdoor ontstaan kleine poriën tussen het koolstof waardoor het spul zwaar absorberend is.

Op die manier wordt het een soort natuurlijke magneet voor giftige en zure stofjes in het lichaam. Deze stoffen zijn slecht voor de gezondheid en versnellen veroudering.

Belachelijk

Dat klinkt belachelijk maar dat is het niet per se. Zoals ook op de website van Detox Delight (de Nederlandse leverancier van het zwarte goedje) uitgelegd staat: actieve zwarte kool wordt in de medische wereld al sinds jaar en dag gebruikt als medicijn. Om bijvoorbeeld schadelijke bacteriën te absorberen en zo te verdrijven. De welbekende diarree-stopper norit (ook zwart) is zo’n actieve kool die iedereen wel kent.

Dit wondermiddeltje is nu dus in sapvorm verkrijgbaar en volgens Gwyneth Paltrow de ‘best juice cleanse‘ ooit. Dat maakt toch wel nieuwsgierig…

Kopen?

Black Detox Lemonade is alleen verkrijgbaar in een box van drie flessen, plus drie flessen grijze notenmelk. Duur is het ook: je mag er 55 euro voor neertellen. En dat is exclusief verzendkosten.

Zwart

Zwart is duidelijk het nieuwe zwart. Eerder dit jaar kwam er ook al pikzwart mineraalwater op de markt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s