Vrouw koopt stuk vlees dat beweegt

Als je vlees koopt is het belangrijk dat het vers is. Toch bestaat er ook zoiets als té vers, ontdekte een vrouw uit China. “Ik heb nog nooit zoiets gezien.”

Cheng Tan kocht bij haar slager in Sishui County, China, een stuk vlees dat ze nietsvermoedend mee naar huis nam. Eenmaal thuis pakte ze het uit om het klaar te gaan maken, maar tot haar ontzetting zag ze dat de lap rundvlees bewoog!

“Ik dacht dat het misschien parasieten waren of schadelijke chemicaliën die zorgden voor de samentrekkingen”, legt ze uit aan het Australische News. “Ik heb echt nog nooit zoiets gezien. Ik durfde het niet op te eten, dus heb ik het in plaats daarvan maar gefilmd.”

Zenuwuiteinden

Echt heel veel zorgen had Tan zich niet hoeven maken, want haar vlees had namelijk niet beter kunnen zijn. De samentrekkingen zijn namelijk een bewijs van versheid, zo legden voedselexperts uit. De koe was simpelweg zo recentelijk geslacht, dat de zenuwuiteinden in de spieren nog moesten afsterven.

It’s meat. It’s moving!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s