Gluren bij de Buren: Lotte Suzanne

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis rond mogen kijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: de Nederlandse Lotte Suzanne.

Lotte heeft de eer de allereerste Nederlandse te zijn die in deze rubriek haar huis toont. Waar haar mooie stulpje precies staat is niet helemaal duidelijk maar ze heeft er (samen met haar vriend?) een te gek plekje van gemaakt. Dat kun je extra goed zien omdat de blogster in de video eveneens toont hoe het huis erbij stond toen ze het kochten.

Er is duidelijk veel aandacht besteed aan de woning, maar wat ook helpt is dat het huisje van zichzelf al heel charmant is. De vrijstaande woning heeft hoge plafonds, leuke details zoals een klein trapje dat naar de eetkamer leidt en een sfeervol tuintje.

Lotte’s blog vind je trouwens hier.

Lotte’s Home Tour

 

 

Meer uit de rubriek Gluren bij de Buren vind je hier.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s