Kunst van koffie, een aardbei en een boterham

Wat etensrestjes en wat tijd. De Italiaanse kunstenares Giulia Bernardelli heeft niet veel nodig om tot meesterwerken te komen. Geen wonder dat haar foto’s het internet over suizen.

Move over food porn! Het nieuwste trending topic online is food art. Eerder deze week verschenen al bizarre maar creatieve foto’s van Stephen McMennamy en nu is het de beurt aan de Italiaanse Giulia.

De studente die aan de kunstacademie studeerde maakt de meest geweldige creaties met opvallend weinig middelen. Een aardbei bijvoorbeeld, een restje koffie of een appel.

Het Instagram-account van Giulia toont niet alleen haar werk, maar ook haar inspiratie. My future starts when I wake up every morning. Every day I find something creative to do with my life”.

Deze lijfspreuk van Miles Davis blijkt ze vrij letterlijk te nemen. “Ik besloot mijn kwast te vervangen door wat de natuur me te bieden heeft”, legt ze erover uit aan de Franse Huffington Post.”Zoals blaadjes, fruitschillen of gewoon eten. Ik plan het nooit van tevoren.”

Des te knapper het verbluffende resultaat, zie de foto’s hieronder. Op het Instagram-account van Bernardelli vind je nog veel meer creaties.

Food Art van Giulia Bernardelli:

art2 art3 art4 art5 art6 art8 art art1

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s