McDonald’s vs. Burger King, de ‘ultieme confrontatie’

De reeds decennia durende concurrentiestrijd tussen de McDonald’s en de Burger King wordt nog een beetje verder opgevoerd dankzij een quiz van Buzzfeed. Zelf noemen ze het de ‘ultieme confrontatie’. 

Typisch zo’n gevalletje ‘nut-score 0%, fun-score 100%’. Dus heb je kinderen op te voeden, brood te verkopen of het land te beschermen tegen drugskoeriers of verkeerde weersvoorspellingen, dan kun jij je tijd beslist beter besteden.

Wie geen belangwekkende bezigheden heeft echter en als kind al zeurde om de Mac (maar als volwassene toch overstag ging en de Burger King tot lieveling verkoos om smaaktechnische redenen) vindt de quiz misschien wel leuk. Want, kun jíj het verschil zien tussen een hamburger van de Mac en een van de BK?

En hoe zit dat met frietjes, kipnuggets, visburgers of een salade (ja, zowel de Mac als de BK verkoopt ook salades!). Klik hierrrrrr om erachter te komen. Wat ik aan score binnensleepte? Dat zeg ik niet want ik deel alleen mijn successen 😉

Happy Quizing!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s