Gááf! Supersized Infinity Roof Pool

Als je jezelf eigenaar kunt noemen van een zwembad (al is ‘ie van plastic) dan mag je jezelf gelukkig prijzen. Je hebt altijd baas boven baas echter, zo wrijft dit nieuwe design van Kois Associated Architects ons in.

Het ontwerp behelst namelijk een infinity pool dat de volledige omtrek van het dak van een huis beslaat.  En niet alleen het zwembad is gaaf, ook het huis zelf belooft heel wat te worden. Het zal gebouwd worden in een rots en onder meer voorzien zijn van een woonkamer in de open lucht, een woonkamer binnen, twee slaapkamers, twee badkamers, een televisiekamer en een keuken.

Het huis wordt gebouwd op het zonnige Griekse eiland Tinos. De woning, de Mirage House, moet een heuse oase worden dat een weids uitzicht biedt over de Egeïsche zee en veel privacy geeft.

Onzichtbaar?

Dezeen weet eveneens te melden dat het huis, naast veel privacy, aan nog een eis moest voldoen. Het mocht niet opvallen in de omgeving.

“We vroegen onszelf af ‘hoe kunnen we een gebouw laten verdwijnen?’ Ons antwoord was dat de elementen van het landschap moesten nabootsen”, aldus projectleider Nikos Patsiaouras. Met als resultaat dus onder meer een groot huis dat je eigenlijk nauwelijks ziet en dit supervette dakzwembad dat één lijkt met de zee.

Dat is pas Happy Swimming!

 

Foto’s: 

Mirage2 mirage1 mirage3 Mirage5 mirage6 mirage7 mirage

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s