Eten we binnenkort bij Rens Kroes?

Na twee uiterst succesvolle kookboeken en een hele trits kookvideo’s voor de Makers Channel, is überfoodie Rens Kroes toe aan een volgende stap. ‘Misschien ga ik wel een restaurant beginnen’.

Criticasters willen nog wel eens fluisteren dat Rens Kroes haar succes te danken heeft aan haar bekende zus Doutzen. Met haar tomeloze enthousiasme, haar obsessieve passie voor eten en de omvang van haar successen lijkt ze de schijn daarvan gelukkig meer en meer weg te poetsen.

Het blije ei (check deze video’s van de Makers Channel maar) vertelt deze week in Grazia over haar drukke leven en haar ambities, waaronder blijkbaar ook een eigen restaurant valt!

“Ik doe veel verschillende dingen en helaas zitten er maar weinig uren in een dag, dus ik moet keuzes maken”, vertelt Rens. “Een paar dagen een pop-up restaurant openen leek me fantastisch. En dat is gelukt, binnen een uur zaten we volgeboekt. Ik ga het nog een paar keer proberen en als het een succes blijft, wil ik misschien wel een permanent restaurant openen. Een eigen kookprogramma is ook een droom.”

Foto’s

Het leven van de Friese Foodie is momenteel heel afwisselend, en dat lijkt haar prima te bevallen. “Ik heb er nu voor gekozen om een tijdje creatief te zijn en veel in de keuken te staan, maar ik geniet erg van de verschillende dingen: de ene keer doe ik consulten, dan sta ik in de keuken, maak foto’s van recepten, ik werk voor Albert Heijn België en voor Nike. Er zijn verschillende aspecten waardoor ik me gelukkig voel en het zijn allemaal healthy dingen.”

En dat is best een beetje druk. “Tijd is soms lastig”, geeft ze toe. “Maar het komt altijd goed. Wat je gelukkig maakt moet je doen en je moet er de tijd voor vrijmaken en dat doe ik.”

 

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s