Nipi, de coole koelbox

Ken je ze nog? De lelijke, ontilbare, plastic ondingen die je ouders vroeger als ‘koelbox’ meezeulden naar het strand? Sindsdien zijn ze eigenlijk nauwelijks veranderd. Dat wil zeggen, tot nu! Maak kennis met Nipi.

Nipi, de coole koelbox, onderscheidt zich van de ouderwetse koelbox op zo’n beetje alle vlakken. Zo is het geen lelijk ding, maar een désign ding. Ook is ‘ie niet ontilbaar, want Nipi rijdt. Over wegen, over keien, over strand, you name it.

Dat  ‘ie zo makkelijk is om mee te nemen is gunstig, omdat je -als je ‘m eenmaal hebt- waarschijnlijk nooit meer zonder op pad wil.

Standaard

Met Nippi achter je aan rollend heb je namelijk standaard bij je: een speaker, een audiokabel, meerdere USB-poorten om telefoon e.d. mee op te laden, een zonnepaneel om het geheel van stroom te voorzien, een ijslade waar ijs liefst zes dagen (!) goed in blijft, bekerhouders, een snijplank en strakke led-verlichting aan zowel binnen- als buitenzijde om de exacte grootsheid van Nipi in volle omvang te kunnen waarnemen.

Best een coole koelbox dus, die op Kickstarter dan ook afstevent op een groot succes.

LA

De Nipi is een product van Nipi Coolers, een bedrijf uit Los Angeles. Prijzen beginnen bij 145 euro.

Meer over Nipi Coolers: 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s