Ramsay blundert in de keuken

Gordon Ramsay is met dochter Matilda te gast in The Late Late Show van James Corden. De opdracht is om een compleet Engels ontbijt te maken, en dat gaat niet helemaal zoals gehoopt.

Mocht je het je afvragen: dochter Matilda is ondanks haar geringe leeftijd de betere kok van de twee, zo laat ze althans zelf weten aan Corden. Waarom ze beter is dan haar vader weet ze ook: “Ik ben gewoon veel relaxter, niet zo gemeen als hij.” Tsja, daar heeft Ramsay natuurlijk weinig tegenin te brengen.

Enkel het feit dat ze daarna aan het kokkerellen slaan, wil niet zeggen dat de situatie veel beter wordt voor de opvliegende kok. Dochterlief is net uitgebreid aan het vertellen hoe nota bene haar móéder haar kookinspiratie is, als Gordon bacon op de bakplaat legt en dat onmiddellijk enthousiast begint te roken. Net als ‘ie denkt dat het uit is, slaan er toch nog wat vlammen in. Oh, oh.

5034954460_8ee421751a_o

Hotelbrand

Ramsay houdt het heetgebakerde hoofd koel, maar hij had dan ook al ervaring met keukenbrandjes, zo vertelt hij. Lang verhaal kort: flamberen is best moeilijk en het volledige hotel heeft toen een deel van de avond op de stoep doorgebracht. Inclusief iedereen die er aanwezig was voor de promotie van de film Oceans Twelve. Brad Pitt en Matt Damon enzo. Oeps.

 

giphy

Gordon Ramsay zet fornuis in de fik: 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s