Is dit de gênantste Funda-advertentie óóit?

“Vandaag mocht ik voorzichtig door mijn oogharen kijken hoe de hemel er uitziet. Ik ben diep geroerd door de schoonheid & de geborgenheid.” Deze en meer tenenkrommende, bloemrijke zinnen vind je in een nieuwe Funda-advertentie. De ergste ooit, dat moet wel.

Er moet een landhuis in Berkel en Rodenrijs verkocht worden, en een beetje extra (media)aandacht helpt daar natuurlijk bij. Laten we er maar vanuit gaan dat dat de reden is achter deze gênante verkoopadvertentie. Alles beter dan te geloven dat dit overdreven verhaal serieus bedoeld is.

Zelfs als het een mediastunt blijkt echter, is het knap dat je iets dergelijks bij elkaar verzonnen krijgt. “Ik bemerk dat ik een brok in mijn keel krijg & dat ik vol verwondering aan het genieten ben van dit prachtige paradijs. De vogels die mij welkom heten met hun mooie gezang, de geur van de prachtige tuin & de heerlijke rust die de locatie & het landhuis uitstralen. Het object is werkelijk het fijnste landgoed waar je maar zou mogen wonen, of in dit geval resideren.”

Ughh. Waar kan ik kotsen? Ik bedoel: projectielbraken?

Lekker onder de veranda

Maar de makelaar annex Bouquet reeks-schrijfster is nog niet klaar hoor. Nog lang niet. Ze wil nog zinnen kwijt als: “Maar ik ga eerst lekker onder de veranda zitten en schuif ik aan de stoere buitentafel om stilzwijgend, onder het genot van een overheerlijke cappuccino, te genieten van al dit moois” of “Ik voel mij zeer bevoorrecht dat ik hier even een paar uurtjes mag zijn & het gevoel bekruipt mijn nu al dat ik hier eigenlijk helemaal nooit meer weg wil…”

En de tuthola is op dit punt nog niet eens bínnen. Het duurt dan ook uren voor ze het miljoenenpand weer verlaat en daar zegt ze het volgende over. “Na ruim 3 uur verlaat ik het mooie landhuis. Ongemerkt loop ik steeds langzamer de oprijlaan af.. In de hoop zo lang mogelijk te mogen genieten van al dit moois. Dit is met recht de hemel op aarde. Zo voelt intens geluk!”

Nou, zo voelt intense plaatsvervangende schaamte, maar dat terzijde.

Foto’s

Dit leedvermaak in volle glorie tot je nemen? Zie hieronder. Foto’s van ‘al dit moois’ zien? Klik hier.

 

De volledige advertentie:

Vandaag mocht ik voorzichtig door mijn oogharen kijken hoe de hemel er uitziet. Ik ben diep geroerd door de schoonheid & de geborgenheid van deze adembenemende locatie.

Ik bemerk dat ik een brok in mijn keel krijg & dat ik vol verwondering aan het genieten ben van dit prachtige paradijs. Wat voel ik mij hier meteen thuis. De vogels die mij welkom heten met hun mooie gezang, de geur van de prachtige tuin & de heerlijke rust die de locatie & het landhuis uitstralen. Dit is met recht DE mooooiste locatie van de regio & het object is ook werkelijk het fijnste landgoed waar je maar zou mogen wonen, of in dit geval resideren. De Engelsen zouden zeggen: far beyond expectations.

Ik slenter nog wat door de tuin & de honden van de eigenaresse wandelen gezellig met mij mee. We lopen met zijn viertjes naar het prachtig recent gebouwde riet gedekte bijgebouw. Eerlijkheidshalve doet het woord bijgebouw dit prachtige object eigenlijk geen eer aan. Het is eigenlijk een tweede huis op het landgoed & is adembenemend mooi. Een prachtige professionele keuken met sfeervolle openhaard en twee zithoeken. Geschikt voor een zeer chique groot kantoor aan huis, salon of praktijk aan huis, een fraai verblijf voor een au pair of zeer geschikt om te verhuren als bruidslocatie etc. Wat een cadeau is dit mooie object.

Samen met de honden loop ik door naar de garage. Wederom doet het woord garage wat curieus aan want ook dit is een heel mooie riet gedekt tweede extra verblijf op het erf. Uiteraard prima als uitermate luxe garage, maar hier zou u natuurlijk ook een mooi luxe privé welness resort met buiten zwembad kunnen creëren. Vanuit het tweede luxe buitenverblijf lopen we terug naar het landhuis & daar wordt mijn oog meteen getrokken tot een enorm sfeervolle veranda met prachtige buitenkeuken. Ik ben op slag verliefd op dit enorm mooie landgoed & dan ben ik nog niet eens binnen geweest. Maar ik ga eerst lekker onder de veranda zitten en schuif ik aan de stoere buitentafel om stilzwijgend, onder het genot van een overheerlijke cappuccino, te genieten van al dit moois. Voel mij zeer bevoorrecht dat ik hier even een paar uurtjes mag zijn & het gevoel bekruipt mijn nu al dat ik hier eigenlijk helemaal nooit meer weg wil…

Ik laat de honden kwispelend achter mij en stap over de drempel naar het volgende paradijs, het rietgedekte hoofdverblijf. Dit landhuis heeft ca. 483 m2 aan woonoppervlakte, maar vreemd, ondanks dit volume voelt het toch heel geborgen aan.

Via de voordeur kom ik in de hal met openslaande deuren naar de 2 livings. 1 er van is uitgevoerd met een luxe custommade bibliotheekkast van Vonder & een hele fraaie grote kalkzandstenen schouw van Anneke Dekkers. De andere living grenst via openslaande deuren aan het enorme boventerras. De vloer is werkelijk prachtig. Een mooie massieve visgraat vloer. Dit geeft deze ruimte een hele mooie sfeer. Aansluitend bevindt zich de eetkamer met een tweede keuken. Ook vanuit daar heeft u wederom zicht op de tuin & openslaande deuren naar het zonovergoten terras.

Samen met de eigenaresse lopen we terug naar de hal waar zich ook een toilet bevindt, maar tevens schuilt er achter een deur een enorm kantoor. Alle maatwerk meubels zullen bij verkoop gegund worden aan de nieuwe eigenaar. Uiteraard mooi als kantoor, maar ook erg fijn als extra masterbedroom of bijvoorbeeld praktijk aan huis.

We lopen samen naar boven & de sfeer is hier heel geborgen. De dakspanten geven deze verdieping echt de sfeer van een boerderij & door de zeer riante overloop voelt het heel ruim aan.
De masterbedroom met 2 openslaande deuren is tevens uitgevoerd met custom made kasten van Vonder & heeft de sfeer van een hotelsuite inclusief airco. Ook de enorme badkamer doet u vermoeden dat u zich in een 5*sterren hotel bevindt. 2 grote meer persoons sauna’s (infrarood & traditioneel), grote inloopdouche, jacuzzi & uiteraard weer zicht op de tuin. Verder vindt u op deze verdieping een extra slaapkamer & een luxe grote garderobekamer met maatwerk inbouwkasten. Om het compleet maken is er ook een tweede badkamer inclusief wasruimte.

We lopen weer naar beneden & in het souterrain vindt u mogelijk de grootste schat van dit huis.
Een prachtige zeer luxe maatwerk keuken, waar het voor een liefhebber van koken echt een waar paradijs is. Prachtige Italiaanse hardstenen werkbladen, veel kastruimte, maar last but not leasut een nieuw Viking fornuis & een schitterend Boretti fornuis & nieuwe RVS dubbeldeurs Liebherr koelkast, Imperial bordenwarmer etc. etc. Aan werkelijk niets ontbreekt het hier. Naast de keuken is ruimte voor een grote eettafel waar u samen met vrienden heerlijk lang kunt tafelen & waar u met het grootste gemak met 14 personen kunt dineren. Ook daar weer een gezellig openhaard & een separaat toilet, tevens de derde living & 4de living (of bibliotheek of tv kamer) met uitzicht op mijn lievelingsplek van het huis… de veranda met DE Big Green Egg bbq. Need I say more…. Dit is toch echt de hemel op aarde.

Ook aan de trouwe viervoeters is gedacht, een groot indoor hondenverblijf, maar zo groot dat hij ook als inpandige stal kan dienen. Verder meerdere extra inpandige verblijven (nog eens 135 m2!), die nu als opslag dienen maar waarvan er 1 echt subliem kan zijn voor het creëren van een huisbioscoop.

ALLE DROMEN OP EEN RIJTJE:

• Maar liefst 483 m2 aan woongenot
• 135 m2 aan inpandige additionele ruimte
• 156 m2 aan gebouw gebonden bijgebouwen
• Meerdere sfeervolle openhaarden (zowel binnen als buiten)
• Prachtige veranda
• 2 buitenverblijven, waarvan De Paradox recent gebouwd is
• Vloerverwarming als hoofdverwarming…
• Nieuwe CV ketel (2015) van het merk Remeha
• Nagenoeg nieuwe professionele warm water unit
• 2 zeer professionele keukens waarvan 1 in het buitenverblijf (de Paradox) & extra 3de keuken op de bgg
• 4 livings
• Alle verblijven zijn fraai riet gedekt
• Ruimte voor een zwembad
• Oprijlaan met elektrische poort
• Onder architectuur aangelegde tuin met meerdere terrassen
• Groot dakterras
• 100% privacy & geborgenheid
• Veel opbergruimte
• Sfeervolle shutters
• Professioneel alarmsysteem
• Mogelijkheid voor een huisbioscoop
• Prachtige houten massieve vloeren
• Mooie markiezen

Na ruim 3 uur verlaat ik het mooie landhuis. Ongemerkt loop ik steeds langzamer de oprijlaan af.….
In de hoop zo lang mogelijk te mogen genieten van al dit moois. Dit is met recht de hemel op aarde.
Zo voelt intens geluk!

Wilt u al dit moois bekijken & ervaren hoe geweldig deze locatie is & dit uniek landhuis dan bent u meer dan welkom. Belt u dan even met Martin Lagerweij: 010-521 96 60 & laat even weten wanneer het u het beste schikt . U bent meer dan welkom.

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s