Gluren bij de buren: Gigi

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis rond mogen kijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: Gigi (de schattige bimbo) uit Canada.

YouTuber en tv-persoonlijkheid Gigi, net zoveel bedreven bimbo als high school sweetheart, toont al kirrend en in een Barbie-pakje (!) haar woning. De rondleiding draait om spiegels, veel dingen die ze nooit gebruikt, het onheus bejegenen van Jezus, haar hondje, semi-opbeurende spreuken en haar terechte lieveling: de koffiemaker.

Hier en daar heeft ze wel geinige dingen echter en onder de streep is Gigi al met al behoorlijk likeable. Wel een beetje jammer dat ze, zoals veel mensen, shopt bij Ikea en vervolgens doet alsof dat iets is om je voor te schamen. Ikea shaming is voor sukkels! Misschien dat ze daar eens over na kan denken in haar mediteerhoekje waar ze niet mediteert..  

Gigi’s House Tour:

 

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s