Hmmmm.. Salade met inheemse Australiërs

Je mag best wat verwachten van 5-sterrenhotels en hun restaurants, maar ook daar gaat wel eens wat mis. Daar kunnen ze bij het Hyatt in het Australische Canberra inmiddels over meepraten.

Het is niet goed voor je karma om openlijk te gniffelen om andermans foutjes, maar het is wel goed voor je lachspieren en dat is tenslotte ook wat waard. Daarom, het volgende bericht:

Tijdens de lunch stond er deze week in het chique Hyatt Hotel in Canberra een wel heel bijzondere salade op het menu. “Uhm, dit staat er in het Hyatt op het menu voor de lunch vandaag”, twitterde een gast van het hotel, met daarbij een foto waaruit blijkt dat het om een Aboriginal Salade gaat, ofwel een bedje groen, afgemaakt met inheemse Australiërs…

Oeps.

Foutje

Je hoeft niet bang te zijn er werkelijk stukjes mens in je eten aan te treffen, het gaat natuurlijk om een spelfout. Wat er eigenlijk aangeprezen werd is namelijk een salade met aubergine.

“Inderdaad een unieke menu-optie!”, reageerde de klantenservice van het hotel naar aanleiding van de vergissing via Twitter. “Hopelijk is hij net zo goed als ingewikkeld :-).”

Bij het Britse Independent viel die reactie in ieder geval niet zo goed. “Of de medewerkers bij het Hyatt problemen hebben met het spellen van aubergine weten we niet, maar deze reactie zorgt alleen maar voor meer aandacht voor de fout en dus voor meer mensen die er de spot mee drijven.”

Maar misschien vinden ze dat bij het Hyatt wel helemaal niet zo erg..

 

salade

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s