Test: zo smaakt dierenvoedsel

Zonder sukkels en idioten zou het leven maar saai zijn. En niet alleen dat, het zou eveneens betekenen dat niemand ooit zou weten hoe dierenvoedsel smaakt. Gelukkig zijn er de mannen van Good Mythical Morning die beide zaken veiligstellen. Waarvoor dank, heren. 

Ja, ja, ja. Monsters bestaan niet. Maar stel ze bestaan tegen de heersende overtuiging in toch én ze hebben zojuist al het eten opgegeten. Het enige dat nog over is is dierenvoer. Wat zou je doen? Een tergende hongerdood sterven, of toch maar…

En wat zou je dan kiezen? Ga je voor smeuïg katten-, aromatisch vissen- of crunchy vogelvoedsel? Of toch maar liever schildpaddenbrokjes met eiwitrijke meelwormen, of flinke hompen nat hondenvoer?

Blind proeven

De mannen van Good Mythical Morning blijken de kwaadsten niet en proeven vast een en ander (blind!) voor. Opdat men alvast enig idee heeft, je weet tenslotte nooit wanneer dat van pas komt. Vervolgens moeten ze, voor het immer sfeerverhogende spelelement, raden welk dier het desbetreffende hapje maar al te graag op de menukaart heeft.

Wat je kunt verwachten: één hele gore baard, bedroevend weinig gescoorde punten, een door schildpaddenvoer uitgelokte stuiptrekking en zinnen als ‘Dit smaakt als iets dat in een kooi moet liggen en nooit opgegeten zou moeten worden’.

Bovendien wordt slechts één keer gekokhalsd (twee als je mijn semi-gekots meetelt). 

Respect, heren, ik kan niet anders zeggen.

Pet Food Taste Test:

 

 

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s