Groeiende #Lifehack-irritatie (plus één nieuwe lifehack)

Met uiterste terughoudenheid en dito zorgvuldigheid is voor de volgende #lifehack gekozen. Zoals dat hoort bij Lifehacks. Opdat u zich niet irriteert.

Vooropgesteld: ik ben echt dol op Grazia. En dat ik zo dol ben op Grazia weten ze ook bij Grazia, dus ik durf het wel aan het volgende te zeggen.

Sinds enige tijd heb ik namelijk ook een Grazia-irritatiepuntje en dat is dat de debiele lifehacks je via hun website om de oren vliegen. De één is werkelijk nog onzinniger dan de andere, maar ze worden allemaal gebracht alsof ze zojuist het wiel hebben uitgevonden. “Je leven zal nóóit meer hetzelfde zijn!”

Groen/Geel

Zo heb ik me de afgelopen weken onder meer groen en geel geërgerd aan de volgende berichten: wat je moet doen met het dekseltje van je champignon-doosje (omdraaien, dat is namelijk de enige manier waarop ‘ie nog terug wil zoals DE MEESTEN VAN ONS ZELF AL WEL ONTDEKT HADDEN), waarom er een gat in je pan zit (daar kun je dan je smerige pollepel in priegelen, mocht je dat willen), hoe je sap in moet schenken (dat was twee jaar terug inderdaad leuke info, ja. Maar, toegegeven, toen ging het over een MELKpak nu over een SAPpak, groot verschil) en de ergste van allemaal vond ik waar dat witte zakje in je tas of schoenendoos goed voor is. Serieus, zijn er werkelijk mensen die dat níét weten? (Alstublieft, ter Grazia’s verdediging, meld u).

En hebben ze een keer een geinig huishoudelijk weetje, dan brengen ze hem meteen twee keer. Dat gaat natuurlijk over de inham van Ikea-kopjes. Ze hebben het originele bericht inmiddels verwijderd, maar als je bij de best gelezen berichten van 31 mei op de link klikt, kom je bij hetzelfde bericht van 8 augustus uit. Huh?!

Girl-screaming-007

Ebola

Van de weeromstuit heb ik natuurlijk stante pede besloten mijzelf hier nooit schuldig aan te maken. Ik wil alleen maar Lifehacks die werkelijk het verschil maken, voor iedereen. De enige manier om dat te doen echter is doen alsof ze Ebola hebben, maken dat je wegkomt en nooit meer omkijken.

Dat gaat me dan ook weer een beetje ver, want ze kunnen -mits met mate- zo leuk zijn! Zoals de volgende hack van Buzzfeed die mij toch zeker semi-dagelijks van pas gaat komen. Er zullen talloze momenten zijn dat ik dankbaar ben dat deze hack mij onder ogen is gekomen. De aanschaf van schuursponsjes zal achteruit hóllen, net als de irritatie over aankoeksels in pannen. Hij is simpel, maar wat mij betreft zeer waardevol.

MIJN LEVEN ZAL NOOIT MEER HETZELFDE ZIJN!!

Belofte

Maar ik beloof je bij deze dat ik altijd uiterste terughoudendheid zal bezigen als het om lifehacks gaat, en mocht ik onverhoopt toch de mist in gaan dan vertrouw ik op jou. Je kunt me gewoon hieronder uitschelden, of daarvoor het contactformulier gebruiken.

Happy #Lifehack!

 

Hoe maak je je pan schoon zonder je schuurspons te ruïneren:

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s