Nu ook pizzabezorging per vliegtuig

Inwoners van de Caribische eilanden Saba en Sint Eustatius kunnen opgelucht ademhalen. Zij zijn niet langer afgesloten van de pizzabezorgservice; een vliegtuigje biedt uitkomst.

De liefde voor pizza kent geen grenzen, zo blijkt wel weer. Om de pizzaliefhebbers van Saba en Sint Eustatius ook van het Italiaanse comfortfood te kunnen voorzien, bleek bezorging per vliegtuig namelijk de enige optie. En zo geschiedde.

De dienst is het directe resultaat van een 1 april-grap, zo weet Mashable. Dezelfde pizza-by-air bezorgservice beschouwde men medio april namelijk nog als enkel iets om de lachspieren mee te voeden, tot bleek dat inwoners van beide eilandjes best permanent wilden lachen.

Niet voor de deur

Domino Pizza is van de weeromstuit een samenwerking aangegaan met Winair, die de kleffe maar goddelijke hap nu meeneemt op reeds geplande vluchten. De pizzabehoeftige hoeft dus enkel een vlucht uit te kiezen, een bestelling te plaatsen en op het juiste moment richting luchthaven te scheuren, want het vliegtuigje stopt helaas (nog) niet voor de deur.

De vlucht duurt ongeveer 15 tot 20 minuten en de bezorgkosten vallen met nog geen 3 dollar zeker niet duurder uit dan bezorging per scooter. Domino’s zegt dan ook na luttele weken al meerdere bestellingen per dag te ontvangen.

Pizza-by-air:

 

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s