Gluren bij de buren: Kelly Eden

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis rond mogen kijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: Pastel Prinses Kelly Eden.

De Amerikaanse Kelly Eden kan schilderen, make-uppen en leuk voor de camera staan en doet het dan ook allemaal op professioneel niveau. Haar make-upkunsten zijn zelfs met regelmaat op magazinecovers te bewonderen, en niet zelden toont ze die kwaliteiten op haar eigen snoet.

Het opvallendste aan Kelly is echter dat ze een schrikbarend hoog Barbie-gehalte hanteert, wat betreft haarzelf én haar woning. Nu lag het Barbie-niveau vorige editie van Gluren bij de Buren al hoog, maar Eden slaat dat record aan gruzelementen. Het enige in haar leven dat eigenlijk niet met een pastel verflaag is belast, is haar kat.

Vaders as

Wat eveneens fijn is aan deze opvallende alleskunner is dat ze de aandacht, in haar 17 minuten (!) durende house tour, niet één keer echt laat verslappen. Net als je denkt ik geloof het wel, komt ze met haar vaders as, een bizarre kamer of een ontzagwekkende Hello Kitty kéúkenspullencollectie op de proppen. Of gewoon met een geweldige vintage telefoon (❤️), haar jaloersmakende verzameling oude spelcomputers (❤️❤️) of haar eigengemaakte diadeems (❤️❤️❤️, ik wil er een!!). En met haar humor houdt ze óók de lachspieren bij de les…

Meer over deze opvallende dame vind je hier.

Kelly Eden’s Home Tour:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s