Deze kop koffie houdt ook van jou

Een soort van wakker gekust worden, maar dan anders. Een nieuw type beker combineert zoenen en koffie drinken tot één heel nieuw, sprankelend geheel.

De opvallende beker, of eigenlijk bekerdeksel, komt uit de koker van Jang Wooseok, een Koreaanse ontwerper. Inspiratie vormde de wens zoenen ook eens een koffie te gunnen. Juist.

Hij zegt hier het volgende over: “Ik hou van koffie en van zoenen. Ik heb iedere dag een koffie, maar zoenen kunnen dat niet, dus begon ik het idee te schetsen in een café. Grappig, ik stelde me voor dat mensen pure blijdschap zouden ervaren als ze rond zouden lopen met deze zoendeksel in hun hand.”

Ze zijn gewoon altijd een klein beetje raar, die kunstenaars (hier nog zo één). Dat moet je ze maar niet kwalijk nemen, het zal beroepsdeformatie zijn.

Wereld

Momenteel is de deksel enkel in Korea verkrijgbaar, maar bij succes volgt wellicht de rest van de wereld.

Toch alvast weten hoe het voelt om je lippen aan de beker te zetten? Volgens Wooseok voelt het werkelijk -mede dankzij de neus die er pas bij een later prototype bij kwam- alsof je tijdens een hevige zoensessie de ander even in de onderlip bijt.

Overigens heeft Wooseok meer geinige ontwerpen. Ook zien? Dat kan hier.

koffie koffie1

koffieie

kofffie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s