Sterrenstulpje: grappenmaakster Amy Schumer

Het is bij afstand de kleinste woning uit deze rubriek, maar misschien ook wel de gezelligste. Sowieso heeft comédienne Amy Schumer de allerleukste trap éver en het mooiste dakterras. Ha!

Ze is ontzettend succesvol (hier minder dan in Amerika) en noemt zichzelf  ‘de rijkste persoon die ze kent’, maar evengoed woont Amy Schumer gewoon in een appartement met één slaapkamer. Het zijn dan ook minder foto’s (via Zillow) dan hier normaal het geval is, maar iedere afbeelding is leuk. Wat een sfeervol, knus en comfortabel appartement!

De Daily Mail weet verder te melden dat Schumer de penthouse in Manhattan, New York, kocht voor het toch nog flinke bedrag van 1,7 miljoen dollar. Of dat het waard is? Kijk zelf maar.

Succes

Schumer is momenteel te zien in Trainwreck, een Amerikaanse romantische komedie geschreven door Schumer, die tevens de hoofdrol speelt. De film heeft alleen daar al 100 miljoen dollar opgebracht en is daarmee een groot succes. Sinds twee dagen (27 augustus) is de film ook in Nederland te zien.

Sterrenstulpje Amy Schumer:

amy Amy1 amy2 amy3 amy4 Amy5 amy6 amy7 amy8 Amy9Meer sterrenstulpjes:

9 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s