Zo blijf je met je tengels van de Nutella af

Het is sowieso de lekkerste chocoladepasta, maar Nutella is misschien ook wel gewoon de lekkerste chocolade. Gelukkig is er nu een manier om je te beschermen tegen de goddelijke bruine derrie.

Dankzij Daniel Schobloch bestaat er namelijk een slot dat speciaal ontwikkeld is om je pot Nutella veilig te stellen. Oorspronkelijk bedoeld om ánderen die het op jouw verrukkelijke hazelnootcrème gemunt hebben op afstand te houden, maar iedereen die een beetje is zoals ik weet dat het ook heel wijs kan zijn om jezelf te beschermen tegen zoveel lekkers per vierkante centimeter. (Ik beken: hele lepels tegelijk, zonder tussenkomst van iets banaals als boterhammen of pannenkoeken.)

slotNutella-slot: Sleuteltje weggooien, en klaar!

Redder in nood

Schobloch ontwikkelde het slot voor een vriend, maar iedereen die erover hoort wil onmiddellijk ook zo’n redder in nood, dus werd het ding algauw in productie genomen. Ze waren beschikbaar via de Duitse Ebay, maar raakten al vlot uitverkocht.

Je kunt nu wel vast een pre-order plaatsen voor de nieuwe lading. Voor slechts 9.99 euro bespaar je jezelf een hoop lichaamsgewicht en rotte kiezen. Een koopje!

Liever andere voedingsmiddelen veilig stellen? Dat kan ook, dankzij de Kitchen Safe.

Nutella proeven

En dan te bedenken dat er nog altijd mensen zijn die nog nóóit Nutella ophebben.. Buzzfeed vond ze en liet de chocopasta proeven. Het was een mooie dag. “Het is een beetje als het hete zusje van pindakaas..”

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s