BedUp: Inklapbed 2.0

Misschien een ideetje voor Amy Schumer die een heel fijn, maar ook best klein huis heeft: BedUp. Een toffe vondst van een Frans bedrijf, speciaal voor mensen met ruimtegebrek.

Ook deze hondeigenaren die weigeren het bed te verlaten zouden baat kunnen hebben bij BedUp, want hoe lekker een bed ook ligt, niemand wil geplet worden. Zelfs luie honden niet.

 

Het nieuwe type ruimtebesparende bed verdwijnt namelijk tegen het plafond. Met slechts één vinger duw je het bed, eenmaal uitgeslapen, omhoog waarna het nauwelijks nog te zien is.

Dat werkt zo:

 

Nog een voordeel

Het ziet er fantastisch uit, maar heeft nog een groot voordeel ten opzichte van een banaal opklapbed. Je kunt BedUp namelijk op verschillende hoogtes instellen, waardoor je de ruimte onder het bed ook daadwerkelijk kunt gebruiken. Je hoeft deze ruimte dus niet eerst op te ruimen voor je tussen de lakens wilt duiken.

Hoe duur het bed is, is niet bekend. Wel is duidelijk dat er drie soorten zijn (zie hieronder) die er allemaal even tof uitzien, dat ‘ie in heel veel verschillende kleuren geleverd wordt en dat de installatie ervan slechts een dag duurt.

Hoe die installatie in zijn werk gaat toont de volgende video.

 

De drie typen BedUp:

Dit is hét bed voor iedereen die in een klein huis woont

Dit is hét bed voor iedereen die in een klein huis woont - Roomed | roomed.nl

coocc

Meer weten? Klik hier. Ik hoop dat je Frans een beetje goed is, want nee: er is geen Engelse vertaling. Duh, het is een Fráns bedrijf.

Nog meer hulp?

Nog meer hulp voor het inrichten van kleine kamers vind je hier.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s