Oude garage wordt rijtjeshuis van 33 miljoen

Ooit was het een stal, toen deed het decennia dienst als garage, inmiddels is het een huis met zeven slaapkamers dat zojuist voor tientallen miljoenen verkocht is. Een grotere metamorfose bestaat bijna niet.

Toegegeven, er stonden niet zomaar auto’s. Het waren Bentleys en dan ook nog van de allersnelste soort. Evengoed was het pand niets meer of minder dan een garage. Tot het in handen kwam van James Van Den Heule, van Fenton Whelan.

De vastgoedontwikkelaar had een make-over voor het pand in petto, en wát voor een. Hoewel het een ‘rijtjeshuis’ betreft is de woning dan ook zojuist gekocht voor het immense bedrag van 24 miljoen pond (bijna 33 miljoen euro). Het is daarmee het duurste stallen huis ter wereld.

Verdiepingen

Het prachtige onderkomen beslaat een luttele 6200 vierkante meter, verdeeld over vier verdiepingen. Het heeft een bioscoop, een gym, lift, wijnkelder, garage en een ‘wintertuin dakterras’. Wat dat precies betekent zul je de Standard moeten vragen.

Het huis staat in de Londense wijk Mayfair en is gekocht door een Qatari. Er wordt gezegd dat het om een vooraanstaande politicus gaat met de naam Hamad Khalifa Abdullah Al-Attiyah.

 

 

Foto’s:

huis5 huis huis7 huis1 huis2 huis4 huis3 huis6 huis8

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s