Dubbeldekker wasmachine ziet levenslicht

Met een nieuw type wasmachine draai je in dezelfde tijd tweemaal zoveel wasjes. Als het om wassen gaat wordt het waarschijnlijk niet beter.

Als je mannen om hun ‘wasdroom’ zou vragen kom je waarschijnlijk ergens hier uit.

200Stel je dezelfde vraag aan dames dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat ze met de nieuwe Haier op de proppen komen. Deze machine heeft namelijk niet één maar twee trommels en dus werk je je witte was en je bonte was in één adem weg. Zoals de Britse Metro ook zegt: het is een mooie tijd om in te leven.

Onafhankelijk

Het apparaat is 1.20 hoog en de twee trommels die het rijk is functioneren volwaardig én compleet onafhankelijk van elkaar. De bovenste is alleen iets kleiner dan de onderste.

Je kunt hem aanzetten middels een touchscreen, maar ook via je smartphone. Met de dubbeldekker wasmachine hoef je dus feitelijk niet eens thuis te zijn om te kunnen wassen. Helaas dien je wel aanwezig te zijn om het ding met ranzige kleding te kunnen volstoppen, dat doet ‘ie -vooralsnog- niet voor je.

Wanneer de Haier Duo Washer in Nederland verkrijgbaar zal zijn is niet duidelijk. Wel is bekend dat hij ongeveer 1600 euro gaat kosten.

Haier Duo Washer Review:

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s