Thuiswerken doe je zo

Thuiswerken heeft zeker voordelen, maar is ook een vak apart. Ingrid Nilsen legt even uit hoe je het precies doet. Dat wil zeggen: goed doet.

Tegenwoordig werk ik vaker uit dan thuis. Ik werk in hotels, in onze nieuwe tuin (mijn eerste!) of in een vakantieappartement in Rome, zoals nu. In de tijd dat ik voor NU.nl werkte zat ik echter hoofdzakelijk thuis. Iets met een schraal aantal werkplekken op de redactie of zoiets.

Eerst vond ik dat lekker. Het werkt nu eenmaal goed in je pyjamabroek en met de slaapmascara-strepen nog op je wang. Later vond ik dat minder lekker. Op sommige dagen sprak ik niemand en het duurde even voor ik het doorhad, maar inmiddels weet ik het zéker: eenzaamheid is een bitch.

Verkeerd

Máár, en dat begon al met die pyjamabroek, ik deed dan ook alles verkeerd. Dat wil zeggen; als je Ingrid Nilsen moet geloven. En hoewel ze geen autoriteit is op het gebied, althans niet voor zover ik weet, lijkt ze er behoorlijk goed over nagedacht te hebben…

Thuis werken doe je zo:

 

 

Meer uit de Doe je Zo-rubriek:

Beter koken doe je zo

Afstoffen doe je zo

De badkamer schoonhouden doe je zo

Een woning inrichten doe je zo

Water besparen doe je zo

Mosselen klaarmaken doe je zo

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s