Gluren bij de Buren: Laura Ponticorvo

Niks mis met een beetje voyeurisme; in iemands huis rond mogen kijken scoort nu eenmaal hoog op de lijst van guilty pleasures! Vandaar deze rubriek, waarin wekelijks een andere woning centraal staat. Lekker gluren bij iemands buren dus! Deze week: Laura Ponticorvo uit Amsterdam.

Laura Ponticorvo heeft meegedaan aan een indrukwekkende trits B-programma’s (zie haar wiki-bio hier), maar daar merkt haar huis gelukkig niets van. Niets in haar appartementje doet althans denken aan ‘Vieze, Vette, Vervelende Verloofdes’ of een mediageniek gevangenschap met andere, voor de gelegenheid benoemde ‘Sterren’.

Nee, Laura’s huis is knus, verzorgd en heeft bovendien een kast alléén voor schoenen. Ook vind je er glas in lood, een riante keuken en af en toe een Alfredo. Wie dat is? Geen idee, maar hij slaapt op de bank hoor!

Laura’s Home Tour:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s