Nieuw vakantiehuisje biedt ultieme zeebeleving

Een nieuw type vakantiehuisje in Dubai biedt prachtig uitzicht over de diepblauwe oceaan en alle privacy en luxe die je je maar kunt bedenken. Toch is dat niet wat de zogenaamde Floating Seahorse-vakantiehuisjes bijzonder maakt.

Je achtertuin is de Perzische Golf, je buren zijn de mooiste vissen en je jacuzzi staat er op het dak. Beter dan de zogenaamde Floating Seahorse-vakantiehuisjes komen ze niet. Maar wat de nog te bouwen gelegenheidswoningen pas écht speciaal maakt is het feit dat de slaapkamer en badkamer zich onder zeeniveau bevinden en dus een panoramisch uitzicht bieden op het schitterende (en ’s avonds wellicht wat griezelige) onderwaterleven.

De huisjes (er worden er 42 gebouwd) hebben drie verdiepingen waarvan dus alleen de onderste zich onder zeeniveau bevindt. Ook de begane grond en de eerste verdieping geven echter, dankzij vrij uitzicht, luxe terrassen en de jacuzzi met glazen bodem, een ongeëvenaarde zeebeleving. Het leven van de rijken is zojuist nog een beetje beter geworden.

Van de hand

Rijk moet je namelijk wel zijn om een ‘drijvend zeepaardje’ te kunnen bemachtigen; ze gaan van de hand voor ruim anderhalf miljoen euro per stuk. Haast is bovendien geboden, er zijn er al 35 verkocht, weet Quartz.

Wie een drijvend paradijs weet te bemachtigen echter, ziet niet alleen zijn vakantiegenot veiliggesteld, maar poets ook zijn karma op. Iedere woning wordt standaard uitgerust met een kunstmatig stukje koraalrif dat zeepaardjes, een bedreigde soort, een veilige broedplaats moet bieden.

Het ontwerp komt van de Kleindienst Group en de vakantievilla’s moeten voor 2017 opgeleverd worden. Meer informatie vind je hier.

Foto’s:

zee4 zee8 zee9 zee91 zee44 zee3 zee2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s