Sterrenstulpje: Tyra Banks

Tyra Banks heeft haar huis in de etalage gezet en dat betekent dat we bij haar mogen binnenkijken! Een waarschuwing is wel op z’n plek: met de uiterst sfeervolle en lichte villa is het wegdromen voor gevorderden.

Ze was eigenlijk helemaal niet van plan om te verhuizen en als je Tyra Banks oude woning ziet dan snap je dat ook meteen. Hoe bovenaards geweldig haar nieuwe woonplek moet zijn laat zich dan ook raden, maar qua beeldmateriaal zullen we het vooralsnog moeten doen met het huis dat ze nu te koop heeft gezet.

Tyra woonde zo’n 10 jaar in de villa, die ligt in de wijk Beverly Hills Post Office in Los Angeles, en ze kocht het pand destijds voor iets meer dan 3 miljoen dollar (bijna 2,7 miljoen euro). Een decennium later vraagt ze er bijna 8 miljoen dollar voor. Pensioengeld: check!

Zwaar

Het valt het befaamde model (41) wel zwaar haar vertrouwde plek te verlaten. “Ik was helemaal niet aan het kijken naar een nieuw huis”, aldus Banks erover tegen de Wall Street Journal. “Totdat ik een andere woning via een vriend ontdekte. De beslissing om te verhuizen was wel een moeilijke.”

Het huis heeft, naast veel allure, onder meer een sportzaal, zwembad, vier fonteinen en een saferoom.

Foto’s:

tyra6
tyra7 tyra8 tyra9 tyra10 tyra11 tyra12 tyra13 tyA14 tyra tyra1 tyra3 tyra4 tyra5

 

Meer sterrenstulpjes:

8 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s