Food stylen doe je zo

Een echt mooie food-foto maken is makkelijker gezegd dan gedaan, maar gelukkig duikt er zo nu en dan hulp op. Dit keer komen de adviezen uit de richting van food styling, want wie z’n eten mooi op het bord legt is alvast op de goede weg. 

Wie wel eens geprobeerd heeft een Instagram-waardige foto van zijn eten te maken weet dat dat soms best even zoeken en schuiven is voor het überhaupt ergens op lijkt. Goed nieuws echter voor degenen die de ambitie hebben er beter in te worden, want hulp is onderweg!

Eerst was daar al Donal Skehan, die je in een reeks video’s precies vertelt waar je op het gebied van food-fotografie rekening mee dient te houden. En BuzzFeed heeft nu ook Anna Lee voor de camera gezet.

Van deze foodstyliste leren we hoe je eten zo aantrekkelijk mogelijk presenteert. Niets groots en meeslepend, iedereen kan het en heeft het in huis. Met een koekkruimel en een druppel water kom je namelijk al een heel eind.

Food styling met Anna Lee

 

 

Meer uit de Doe je Zo-rubriek:

Beter koken doe je zo

Afstoffen doe je zo

De badkamer schoonhouden doe je zo

Een woning inrichten doe je zo

Water besparen doe je zo

Mosselen klaarmaken doe je zo

Thuiswerken doe je zo

Food foto’s maken doe je zo

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s